Menu

  1. Homepagina
  2. Bijles in Amstelveen

Bijles in Amstelveen

Bij Invicta Academy kan je terecht voor bijlessen en huiswerkbegeleiding in Amstelveen of online! Onze docenten staan voor je klaar om je bij nagenoeg alle vakken op de basisschool en middelbare school te helpen! Bij Invicta Academy selecteren wij docenten niet alleen op basis van hun kennis, cijfers en beheersing van de stof, maar wij vinden het ook belangrijk dat de docent de stof duidelijk, vriendelijk en op een geduldige manier kan overbrengen! Op deze manier kunnen wij jou verzekeren van een docent op maat die bij jou past en jou succesvol verder helpt!

Bijles en huiswerk
begeleiding in Amstelveen

Heeft u kind hulp nodig bij het leren en studeren voor een vak? Is het lastig om een goede planning te maken? Lukt het niet om dat ingewikkelde stukje theorie onder de knie te krijgen? Dan is bijles wellicht een goede stap!

Bij Invicta Academy kun je terecht voor individuele bijlessen en huiswerkbegeleiding!

Van Engels tot biologie van maatschappijleer tot scheikunde, bij Invicta Academy kunt u terecht voor bijlessen in vrijwel alle vakken. Wij gaan op zoek naar een geschikte en adequate bijlesdocent in de buurt van Amstelveen. Wij selecteren alleen de beste bijlesdocenten en hebben een persoonlijk gesprek met al onze potentiële docenten. Hierbij selecteren wij zelf op kennis en cijfers, motivatie, onderwijsvaardigheden en professionaliteit, zodat wij altijd kwalitatief hoogstaande bijlessen kunnen waarborgen.

Samen met de bijlesdocent kan uw kind vervolgens aan de slag met dat ene moeilijke vak, het voorbereiden op die belangrijke proefwerkweek of het maken van een studieplanning!

Online bijles

Voor veel mensen is fysieke bijles helaas niet altijd mogelijk. Ten tijde van de coronacrisis is dit alleen maar meer het geval. Daarom biedt Invicta Academy ook online bijlessen aan in alle vakken. Op deze manier kunt u gemakkelijk via het internet werken aan uw cijfers en ontwikkeling samen met uw bijlesdocent! Online bijles is gemakkelijk en behoeft geen ingewikkelde programma’s of software.

Het enige wat u nodig heeft is een laptop of PC met een webcam, een microfoon en een gratis online videobelprogramma zoals Skype, Google Hangouts of Zoom. Met de gratis online whiteboard app AWW-app kunnen uw kind en de bijlesdocent aantekeningen maken en door het scherm te delen en heeft u zo alles wat u nodig heeft voor een geslaagde bijles.

Het maakt dus niet uit of u heel ver weg woont of liever geen mensen over de vloer heeft. De bijles van uw kan online altijd doorgaan! Geïnteresseerd? Neem dan vooral contact met ons op of meldt u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Onze prijzen

1 tot 6 uur

Per maand

€20,-p/u

7 tot 11 uur

Per maand

€17,50p/u

12+ uur

Per maand

€15,-p/u

* Wij streven ernaar om altijd een bijlesdocent bij jou in de buurt te vinden. Helaas kan het soms voorkomen dat docenten wat verder bij je vandaan wonen. Als docenten langer dan 30 minuten moeten reizen vragen wij om een reistijdvergoeding. Dit bedrag betaal je als toeslag boven op je uurtarief. Voor elke minuut boven de grens van 30 minuten betaal je €0,20 extra.

Meer weten over onze training & bijles?

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, ons e-mailadres info@invicta-academy.nl of via ons telefoonnummer 0647054114. Wij helpen u graag verder!
  • Direct snel in contact komen
  • Altijd snel terecht voor training of bijles
  • Kwaliteit en professionaliteit
  • De juiste prijzen