Menu

  1. Homepagina
  2. Decentrale selectie

Decentrale selectie

Wil jij geneeskunde studeren in Leiden en wil jij je kansen om toegelaten te worden vergroten? Kies dan voor een decentrale selectietraining bij Invicta Academy. De afgelopen jaren hebben wij tientallen “toekomstige artsen” met veel succes getraind voor de Leidse decentrale selectie! De training is ontwikkeld door twee Leidse oud-BMAT deelnemers en geneeskundestudenten die nu allebei werkzaam zijn als arts! Samen met de docenten van onze selectietraining, overigens allemaal geneeskundestudenten die zelf ook de BMAT (met succes) hebben doorlopen, gaan wij jou helpen met het bemachtigen van een plek!

Direct aanmelden

BMAT training

Tijdens deze training zullen onze docenten jou in acht tot negen uur helemaal voorbereiden op het eerste deel van de decentrale selectie: de BMAT. Tijdens de training wordt niet alleen theorie besproken, maar worden ook handige tips & tricks gedeeld en zal er veel geoefend worden! Onze docenten helpen jou om de BMAT te halen! Wil jij meer weten over onze BMAT-training? Bekijk dan snel onze training.

Bekijk de BMAT training

Join onze Whatsappgroep

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen rondom de decentrale selectie, gratis oefenstof te krijgen en te spreken met de docenten en andere toekomstige geneeskundestudenten!
Bekijk de groep

Non-cognitieve skills

Tijdens deze training zullen onze docenten jou in enkele uren helemaal voorbereiden op het tweede deel van de decentrale selectie: de non-cognitieve skills. Tijdens de training zal er in kleine groepjes van maximaal drie studenten geoefend worden met dit onderdeel! Ook zullen wij je handvaten uitreiken om een zo hoog mogelijke score te behalen! Wil jij meer weten over onze non-cognitieve skills training? Klik dan door!

Bekijk deze training

CV en motivatiebrief review

In een intensieve sessie van één uur zullen onze docenten samen met jou jouw CV en motivatiebrief doornemen en perfectioneren! Wil jij ook advies en handige tips & tricks over hoe je jouw CV en motivatiebrief kunt optimaliseren? Schrijf je dan nu in voor een onze CV- en motivatiebrief check! Klik dan door voor meer informatie.

Meer informatie

Geneeskunde in leiden

De Universiteit Leiden is de oudste universiteit van Nederland en heeft in de honderden jaren van haar bestaan wereldwijs een ijzersterke reputatie opgebouwd. De studie geneeskunde in Leiden is daarom ook een van de meest toonaangevende geneeskunde opleidingen in Nederland en staat op internationale ranglijsten dan ook hoog aangeschreven.
Waarom studeren in Leiden?

Meer weten over onze training & bijles?

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, ons e-mailadres info@invicta-academy.nl of via ons telefoonnummer 0647054114. Wij helpen u graag verder!
  • Direct snel in contact komen
  • Altijd snel terecht voor training of bijles
  • Kwaliteit en professionaliteit
  • De juiste prijzen