1. Homepagina
  2. Geneeskunde in Leiden

Geneeskunde in Leiden

Waarom Leiden?

De Universiteit Leiden is de oudste universiteit van Nederland en heeft in de honderden jaren van haar bestaan wereldwijs een ijzersterke reputatie opgebouwd. De studie geneeskunde in Leiden is daarom ook een van de meest toonaangevende geneeskunde opleidingen in Nederland en staat op internationale ranglijsten dan ook hoog aangeschreven. Daarnaast komt studeren in Leiden ook met een bruisend en onvergetelijk studentenleven met tientallen gezellige student-, studie- en sportverenigingen, charmante cafés en toffe uitgaansgelegenheden. Het is niet voor niets dat Leiden een van dé leukste studentensteden is van Nederland. Wil jij academische excellentie combineren met een geweldig studentenleven? Dan is geneeskunde in Leiden iets voor jou!

Waarom LUMC?

In het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) wordt je opgeleid tot een arts die capable, caring en curious is! Naast excellente patiëntenzorg heeft het LUMC zowel in binnen- als buitenland haar strepen verdiend met baanbrekend onderzoek. Daarnaast ligt er in het LUMC een sterke nadruk op kleinschalig, hoogwaardig, laagdrempelig en persoonlijk onderwijs. Ook internationalisering en internationale ontwikkeling zijn voor het LUMC belangrijke kernwaarden. Als kers op de taart krijg je in het LUMC alle ruimte om je te blijven verdiepen en ontwikkelen. Er zijn talloze Honours programma’s voor gemotiveerde studenten, zowel verdiepend binnen de geneeskunde als verbredend kijkend naar andere vakgebieden!

Neem contact op

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, ons e-mailadres info@invicta-academy.nl of via ons telefoonnummer 0647054114. Wij helpen u graag verder!
  • Direct snel in contact komen
  • Altijd snel terecht voor onderwijsondersteuning
  • Kwaliteit en professionaliteit
  • Eerlijke prijzen