Over ons

Invicta Academy is het geesteskind van Julian Ghobrial en Elijah Sanches, twee gepassioneerde artsen die momenteel nog werkzaam zijn binnen de zorg als (respectievelijk) arts in opleiding tot neuroloog en arts in opleiding tot vertrouwensarts. Zij hebben in 2019 Invicta Academy opgericht als een toonbeeld van toewijding aan onderwijs. Met een rijke achtergrond in educatie – Elijah, bedreven in het geven van tentamentrainingen aan geneeskundestudenten, en Julian, met een decennium aan ervaring in persoonlijke bijles – hebben zij hun krachten gebundeld om een instelling te creëren die ondersteuning biedt waar het meest nodig is. Wat toentertijd begon als een bijles- en trainingsbedrijf aan individuele scholieren en aankomend studenten, is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een bedrijf wat onderwijsondersteuning aan honderden leerlingen in Nederland biedt.

Met ervaring op scholen in Amsterdam, Leiden en Den Haag en tientallen onderwijsondersteuners, staan wij klaar om ook u te helpen!

Een aantal Invicta’s aan het woord

De Invicta’s, onze onderwijsondersteuners, zijn gemotiveerde studenten en young professionals die zich met hart en ziel inzetten voor het onderwijs. Deze toewijding en passie resulteren in een levendige en positieve dynamiek die door de hele school voelbaar is. Dit is wat zij zeggen over Invicta Academy:

Neem contact op

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, ons e-mailadres info@invicta-academy.nl of via ons telefoonnummer 0647054114. Wij helpen u graag verder!
  • Direct snel in contact komen
  • Altijd snel terecht voor onderwijsondersteuning
  • Kwaliteit en professionaliteit
  • Eerlijke prijzen