Menu

  1. Homepagina
  2. Over ons

Over ons

Invicta Academy is een organisatie die staat voor kwalitatief hoogstaand en kleinschalig onderwijs waarbij de aankomend student centraal staat. In 2019 is Invicta Academy opgericht om scholieren te helpen zich voor te bereiden op de decentrale selectie van de Universiteit Leiden. In de daaropvolgende jaren is het bedrijf gegroeid en is het nu actief op verschillende gebieden binnen het onderwijs op alle niveaus.

Kwaliteit en professionaliteit

Kleinschalig en toegankelijk

Eerlijke kansen voor iedereen

Persoonlijke begeleiding

Onze visie

Goed onderwijs moet beschikbaar zijn voor iedereen. Dat is waar Invicta Academy voor staat. Toen wij in 2019 begonnen met het geven van onderwijs zijn wij als eerst de wereld van decentrale selectietrainingen voor geneeskunde ingestapt. Wij zijn begonnen met het geven van onze selectietrainingen, omdat wij vinden dat iedereen die écht gemotiveerd is het in zich heeft om dokter te worden.

Door de decentrale selectie zien we dat de afgelopen jaren veel van hetzelfde type studenten wordt geselecteerd en wij wilden hier graag verandering in brengen. Dit gedachtegoed nemen we ook mee naar onze bijlessen en tentamentrainingen.

Invicta Academy is er voor alle scholieren en (aankomende) geneeskundestudenten. Met goede voorbereiding en de juiste kleinschalige en persoonlijke begeleiding kan elke scholier of student samen met ons zijn of haar kansen vergroten tijdens de selectierondes, met een voldoende het jaar afsluiten of dat ene lastige tentamen halen. Wij willen iedereen een kans bieden om goed voorbereid en met veel zelfvertrouwen te starten aan een proefwerkweek, tentamen of aan de decentrale selectie in Leiden.

Wij zijn Invicta Academy

Invicta Academy is in 2019 opgericht door Julian Ghobrial en Elijah Sanches. Wij zijn twee gemotiveerde artsen met een hart voor onderwijs. We hebben ons beide op onze eigen manier al lange tijd bezig gehouden met onderwijs. Zo heeft Elijah veel ervaring met het geven van tentamentrainingen voor bachelorstudenten geneeskunde en geeft Julian al meer dan negen jaar één-op-één bijles aan scholieren en studenten.

Vanuit deze liefde voor onderwijs en onze ruime ervaring hebben wij Invicta Academy opgericht. Wij helpen jou met het studeren en het vergroten van jouw kansen!

Les voor iedereen

Goed onderwijs moet beschikbaar zijn voor iedereen, ongeacht je sociale of culturele achtergrond of je financiële situatie. Dat is een van de kernwaarden van Invicta Academy.

Vanuit ons beroep als arts en vanuit sociaal oogpunt vinden wij dat wij een maatschappelijke taak hebben. Daarom willen wij ons steentje bijdragen aan het verbeteren van de samenleving en het helpen van anderen. Om dit te kunnen doen hebben wij besloten dat al onze bijlessen en trainingen ook beschikbaar zijn voor mensen die graag een bijles of training willen volgen, maar de middelen écht niet hebben om de training of bijles te betalen.

Dit doen wij omdat wij vinden en geloven dat jouw inkomen of het inkomen van je ouders geen rol mag spelen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en bij het najagen van jouw dromen. Wij willen iedereen gelijke kansen bieden en proberen dat op deze manier mogelijk te maken. Als je denkt dat je in aanmerking komt voor een gratis bijles, training of cursus, neem dan gerust contact met ons op via het onderstaand contactformulier!

Meer weten over onze training & bijles?

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, ons e-mailadres info@invicta-academy.nl of via ons telefoonnummer 0647054114. Wij helpen u graag verder!
  • Direct snel in contact komen
  • Altijd snel terecht voor training of bijles
  • Kwaliteit en professionaliteit
  • De juiste prijzen