1. Homepagina
  2. Voor scholen

Voor scholen

Bij Invicta Academy kan uw school terecht voor bijlessen en huiswerkbegeleiding voor uw leerlingen bij u op locatie.Wij helpen u graag! Onze docenten hebben het afgelopen jaar met veel plezier en succes lessen verzorgd op meerdere scholen en staan ook nu weer klaar om u te helpen! Voor alle klassen van zowel het primair onderwijs als het voortgezet onderwijs, beschikken wij over geschikte docenten die lessen kunnen verzorgen in vrijwel alle reguliere vakken.

Snel ondersteuning

Hoge kwaliteit leraren

Juiste prijzen

Wat wij kunnen doen

Naast de standaard diensten is er altijd de mogelijkheid om met ons van gedachte te wisselen over diensten die u mogelijk zou willen. Veel is mogelijk als wij uw wensen kennen.

Ons proces

We ondersteunen scholen graag, omdat we weten dat jullie het al druk genoeg hebben. Vanwege deze reden hebben we het proces van aanmelding tot de daadwerkelijk start van de lessen zo simpel mogelijk gemaakt. Indien u geïnteresseerd bent in een van onze diensten kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voordat wij een offerte opstellen, zullen wij contact met u opnemen om uw wensen en behoeften te bespreken en te kijken wat er inhoudelijk mogelijk is. Indien wij alle informatie van jullie ontvangen hebben, zullen wij binnen ons docentenbestand op zoek gaan naar de juiste docenten. Indien wij geschikte docenten hebben gevonden voor de lessen, krijgt u (indien u dat prettig vindt) de kans om hen te spreken alvorens ze starten op uw school.

De docenten zullen vervolgens de bijlessen en/of de huiswerkbegeleiding bij u op locatie verzorgen. De dagelijkse gang van zaken bespreekt u daarom ook met hen. Mochten er dingen niet goed verlopen dan zijn wij altijd bereikbaar om het zo snel mogelijk op te lossen. We evalueren graag gedurende het jaar of alles nog naar wens verloopt en of u aanpassingen wenst.

Waarom Invicta

Bij Invicta Academy staat goed onderwijs hoog in het vaandel. De oprichters hebben zelf ook een achtergrond in het geven van bijlessen en trainingen, waardoor wij bij Invicta Academy passie hebben voor lesgeven. In het licht van de onderwijsachterstanden die ontstaan zijn tijdens de coronacrisis, zijn wij begonnen met het ondersteunen van scholen om goed onderwijs te kunnen blijven waarborgen. Zo hopen wij dat elke leerling ondanks de coronacrisis, toch de kans krijgt om te blijven leren en zichzelf te ontwikkelen.

Het afgelopen jaar hebben wij met veel plezier bijles gegeven op meerdere scholen in Zuid-Holland. Onze partnerscholen zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de lessen, de onderlinge communicatie en de flexibiliteit van onze organisatie. Doordat wij werken met universitaire studenten en young professionals kunnen wij onze diensten ook nog eens aanbieden tegen een scherp tarief, zonder in te leveren op kwaliteit. Deze combinatie van voordeel, kwaliteit, en flexibiliteit maakt Invicta Academy een unieke aanbieder van bijlessen en huiswerkbegeleiding op school!

Neem contact op

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, ons e-mailadres info@invicta-academy.nl of via ons telefoonnummer 0647054114. Wij helpen u graag verder!
  • Direct snel in contact komen
  • Altijd snel terecht voor onderwijsondersteuning
  • Kwaliteit en professionaliteit
  • Eerlijke prijzen